SAILBOOK – En smart tracker

Sailbook er en app, en tracker og en hjemmeside hvor man kan gøre rigtigt mange sejler ting.
Registrer dig på Sailbook (www.sailbook.org) – hent app’en til enten Iphone eller Android – meld dig til Classic Fyn Rundt – tag billeder undervejs via Sailbook appen, så kan du tracke din sejlads og se billeder bagefter. Dine nære kan også følge med. Prøv en gang – vi udlodder 3 rammer øl til lodtrækning blandt dem som prøver Sailbook. Huskede jeg at sige, at det ikke er nødvendigt at have telefonen tændt hele tiden?

Sailbook – a clever tracker.
Sailbook is an app, a tracker and a homepage, where many sailing related things can be done.
Register at www.sailbook.org – get the app – join Classic Fyn Rundt – take photoes during the race using the sailbook app, then you can track your race, and see your photos afterwards. Give it a try – we draw lot among the users of Sailbook for 3 cases of beer. Did I mention that you do not have have the phone on all the time?

alt

alt