Det var 1, det var 2, det var 25

Sølvbryllup med et skiv er en sjældenhed, men det er lige præcis hvad Claus Hamdrup og Drabant 38’eren “Matador” kan fejre i år.

25 gange har “Matador” sejlet rundt om Fyn i forbindelse med Classic Fyn Rundt, når hun kommer i mål i år, så hun har set det hele. Claus har dog selv prøvet det nogen flere gange. Han kan faktisk fejre 50 års jubilæum i 2019, så i 2014 er det 45′ gang han skal rundt.

Silver anniversary with a boat is rare, but that is exactly what Claus Hamrup and the Drabant 38 “Matador” can celebrate this year.

25 times has the “Matador” sailed around the island of Funen in the Classic Fyn Rundt Distance Regatta when she crosses the finishing line this year, so she has seen it all. Claus, however, has been around a lot more. He can celebrate his 50′ anniversary in 2019, so in 2014 it will be the 45′ time he is sailing around Funen.