Hilsen fra Dansk 2 Star

Dansk 2 Star’s formand Birgitte Søgaard, “Raske Rapida”, giver Classic Fyn Rundt og Kerteminde Sejlklub følgende fine skudsmål på minbaad.dk:

Kerteminde Sejlklub forstår at skabe en ramme, der gør man har lyst til at komme tilbage år efter år.

Det er på en gang professionelt, men også varmt og hyggeligt. Jeg tror nøglen til gode stævner er engagement fra den organiserende Sejlklub, så man ikke føler man kommer til besvær.

Også havnen bakker sejladsen op ved at give fri havneplads en uge før og efter. Kort sagt man føler sig velkommen og nok baggrunden for det store felt af doubled handed sejlere.Også havnen bakker sejladsen op ved at give fri havneplads en uge før og efter. Kort sagt man føler sig velkommen og nok baggrunden for det store felt af doubled handed sejlere.

Vejret var virkelig med Kerteminde Sejlklub og os sejlere. Da det var jubilæumsår blev vi sendt rundt den klassiske vej, hvilket gav et sjældent dejligt kryds fra Fyns Hoved til Tragten i frisk vejr, men også sol og god varme. Herefter var der mulighed for spiler ned gennem Lillebælt og rundt om øerne ned til Svendbord.

Turen mellem Lyø og Avernakø bød på mange bomninger i temmelig frisk vejr, og en del valgte at tage spileren ned, andre valgte at grundstøde og en lille elite kørte igennem med spiler.

Svendborg Sund i mørke er altid sjovt, her er den største udfordring  ikke at ramme bøjerne. Op gennem storebælt var der stadig god vind og igen et fint kryds fra broen og ind.

Der blev ikke sat officielle rekorder, men mange af os fik en personlig rekord omsejlingstid, hvilket også er sjovt.

Artikel fra minbaad.dk –  link

Skriv et svar